június 21, 2020

Tudtad, hogy az intim bőrfertőzések 97%-át strandokon szedjük össze? Intim gyantára jársz, ezért a bőröd az átlagnál felkészültebben várja a nyári kalandokat. Néhány dologra azért neked is fontos odafigyelned, ha nem szeretnél összeszedni egy csúnya és kellemetlen fertőzést. A strandon a különböző kórokozók is jelen vannak… Gombák Strandolás után sok nő szenved a hüvelygomba kínzó …….

június 21, 2020

Intim és/vagy testgyanta?A gyantázás után mivel kezeljem a bőröm otthon? Hogyan előzhetem meg a bőrirritációt és a kiütéseket? A szőrtelenítésnek ez is egy fontos momentuma, ahogy azt megszokhattad a kozmetikában is, hogy minden gyantázást utóápolással zárom.Természetesen ezt a lépést otthon is fontos elvégezni, mert egy ilyen drasztikus beavatkozás után a bőröd kicsit gyámoltalan, és könnyebben …….

június 19, 2020

Az intim gyantázási kezelés is a szakirányod. Honnan jött ez az ötlet? Szerettem volna, ha a név egyaránt utal a tevékenységre és a hangulatra is. A kozmetika szerintem egy nagyon intim műfaj, még akkor is, ha a szakember éppen nem kezel intim részeket. Egy arckezelésnél is fontos, hogy a kozmetikus ráhangolódjon a vendégére, hiszen így …….

június 19, 2020

Arcot legkorábban a kezelés másnapján mossunk, hogy az értékes hatóanyagok fel tudjanak szívódni. Tipp: felforralt vízbe tegyél cickafarkfű vagy kamilla filtert és ezzel mossál arcot. A kamilla nyugtató a cickafarkfű kiváló gyulladáscsökkentő. Szoliba és napra menni a kezelés utáni 2 napban nem javasolt, mert könnyen foltossá válhat a bőr. Fontos a megfelelő fényvédelem is.Tipp: szoláriumozáshoz kapható …….